Mijn favorieten

Totaaladvies van Vermeulen Makelaardij & Vermeulen Finance.

Totaaladvies van Vermeulen Makelaardij & Vermeulen Finance

 

Bij Vermeulen Makelaardij kregen we vaak de vraag van onze klanten of we konden helpen bij de financiering van hun woning. Hieruit is ons totaaladvies ontstaan. Vermeulen Makelaardij is de enige makelaar in de regio die deze service zelf beheerd. Hierdoor kunnen we extra snel schakelen zodat we u optimaal kunnen helpen. Ons totaaladvies bestaat uit twee onderdelen.


Makelaardij

 

Wij helpen u met het in de markt zetten van uw woning. Vermeulen Makelaardij heeft één van de snelste doorlooptijden in de regio Terneuzen. U kunt van ons verwachten:
 

Kennismaking & Persoonlijk gesprek

Kennismaking en persoonlijk gesprek met makelaar Ingmar Vermeulen waarbij wensen en verlangens goed worden doorgesproken zodat er gewerkt kan worden vanuit een vertrouwensrelatie. Met als logisch gevolg een waardebepaling van de woning.

 

Financiële Inventarisatie

Financiële inventarisatie van de gevolgen van uw nieuw te kopen woning. Daarbij is uw huidige woonsituatie en de inbreng van eigen middelen van groot belang.

 

Verkoopbeslissingen

Verkoopbeslissing over uw eigen woning na een compleet advies waarbij alle plussen en minnen goed worden afgewogen.

 

Verkoopdossier opstarten

Wij starten een verkoopdossier van uw woning belangrijkste punten zoals: huis in optimale verkoop staat brengen, commerciële presentatie op Funda.nl, social media en in bladen, professionele fotoshoot en het verzorgen van bezichtigingen.

 

Aankoopdossier opstarten

Wij maken een profiel van de eventueel te kopen woning. Tevens bekijken we het totale aanbod in de regio dat voldoet aan uw wensen. Dit aanbod wordt continu vernieuwd.
 

Voorlopige Koopakte

Is uw woning verkocht? Dan leggen we dit voor u vast in een (voorlopige) koopakte welke ondertekend wordt door beide partijen.
 

Aankoopbegeleiding

Wij begeleiden u met de aankoop van uw woning. Wij onderhandelen voor u met de verkoop (of diens vertegenwoordiger) om de best mogelijke prijs voor u te realiseren. Tevens stellen wij de overeenkomst voor u op inclusief ondertekening.

 

Eindinspectie

Voor de gang naar de notaris voor het officieel bevestigen van de contracten wordt zowel bij aan- als verkoop eerst een inspectie van de woning gedaan. Afspraken met de notaris worden door ons verzorgd.

 

Hypotheekadvies

 

Naast het begeleiden van de aankoop en/of verkoop van uw woning helpt onze onafhankelijke hypotheekadviseur u bij alle financiële zaken rondom de woning. Doordat wij onafhankelijk zijn heeft u keus uit vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Hierdoor heeft u altijd de beste rente, waardoor we uw maandlasten zo laag mogelijk proberen te houden.
 

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Ook hierbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Aanbiedingen en contracten worden minutieus bekeken en pas daarna voorgelegd aan de klanten ook in het geval van verzekeringen. Zo volgen er geen aangename verrassingen achteraf of wanneer zich onverhoopte calamiteiten voordoen.

 

Nazorg

Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u ook na onze dienstverlening op de hoogte blijft van de ontwikkelingen wordt u na een jaar uitgenodigd voor ons servicegesprek. Hierbij kijken we samen naar uw huidige hypotheek, verzekeringen en ons totaaladvies. 


Tarieven

Wij van Vermeulen Makelaardij staan garant voor de hoogste service tegenover de beste prijs. Wanneer u kiest voor ons totaaladvies profiteert u van een extra korting die wel op kan lopen tot € 1.000! Uiteraard is het ook mogelijk om onze diensten los af te nemen.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat Vermeulen Makelaardij voor u kan betekenen, aarzel dan niet en bel ons op 0115 69 40 90 of vul onderstaand formulier in. Ook wanneer u een offerte heeft ontvangen en een second opinion wilt, dan helpen wij u graag!

Benieuwd naar ons magazine : Download hier ons magazine

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring