Mijn favorieten

Taxatie woning

Taxatie woning

 

U heeft uw droomhuis gevonden, maar wat is nu eigenlijk de exacte waarde van de woning? Daar helpen wij u graag bij. Ingmar Vermeulen is onze specialist in het taxeren van onroerend goed. Hij wijst u duidelijk op de voor- en nadelen en geeft u een onafhankelijk advies over de waarde van het onroerend goed. Tevens verzorgen wij taxaties van onroerend goed in de bedrijfssector. 
Taxaties, ofwel waarderapporten, van woonhuizen zijn te gebruiken voor heel veel doeleinden. Meestal worden ze gebruikt voor het verkrijgen van een hypothecaire lening.

Als geregistreerd NVM-makelaars/taxatiebureau voldoen wij aan alle criteria om dit soort rapporten op te stellen. Met een taxatierapport van ons kantoor kunt u bij elke bank terecht om een benodigde geldlening te regelen. Uiteraard behoren ook gevalideerde rapporten tot de mogelijkheden.
Wilt u een taxatierapport? Dan hoeft u bij ons niet lang te wachten. Elke taxatie zien wij als spoedeisend. Wij verzorgen op korte termijn een taxatie, zodat u zekerheid heeft over de waarde van uw droomhuis en snel uw hypotheek en of financiering kunt regelen.
Informeer naar de concurrerende tarieven !
Vraag vrijblijvend nadere informatie aan over een taxatie van uw onroerend goed.

Wij zijn onder meer aangesloten bij NWWI en VastgoedCert.

Vermeulen Makelaardij & Finance, Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen, Taxatie, Taxatie huis, Taxatie woning, Huis laten taxeren, taxeren, taxatierapport

 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring