Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

 

Het kopen van een woning is niet zomaar iets; het is vaak een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Juist daarom is het belangrijk om weloverwogen te werk te gaan. Wij helpen u daar graag bij.

Wij kijken voor u door het keurig geschilderd huis en de mooie zonnewering heen. Is er misschien asbest verwerkt in de woning en hoe is de bouwkundige staat? Wat mag er in de directe omgeving worden gewijzigd? Wilt u gaan verbouwen, maar mag dit wel? Wij zoeken alles voor u uit en zetten alle voor- en nadelen helder op een rij.

Wilt u uw beoogde koopwoning bouwkundig laten keuren? Dan raadplegen wij voor u een specialist in de regio. U krijgt dan inzicht in de gebreken van de woning en de kosten om deze te verhelpen.
 
Ook nemen wij u graag de onderhandelingen uit handen, uiteraard om voor u naar de meest gunstige prijs te streven.

Bij een succesvolle aankoop nemen wij de koopakte uitgebreid met u door.

Voordat u uw aankoop afrondt bij de notaris, doen wij samen met u een uitgebreide eindinspectie van het huis waarin u gaat wonen.

Neemt u contact met ons op over onze voorwaarden of raadpleeg ons totaaladvies voor een zeer aantrekkelijk tarief!woning aankopen, aankoop, aankoop van een woning, aankoopmakelaar, aankoop makelaar, Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen, Hulst, Zaamslag, Axel, Ijzendijke, Schoondijke, Biervliet, Oostburg


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring