Mijn favorieten

Totaaladvies in Makelaardij

Makelaardij

 

Beëdigd makelaar/taxateur Ingmar Vermeulen is u graag van dienst bij beslissingen over de aankoop of verkoop van een woning. Als rasechte Terneuzenaar kent hij Zeeuws-Vlaanderen op zijn duimpje en heeft daardoor oog voor alle belangrijke aspecten van het woongebied. U bent ervan verzekerd dat uw zaken deskundig, onafhankelijk en vertrouwelijk worden behandeld. Uiteraard met het doel om samen tot een geslaagde transactie te komen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Bemiddeling voor zowel de aan- als verkoop van uw (toekomstig) woning

  • Bemiddeling voor de huur of verhuur van uw (toekomstig) woning

  • Taxaties (ook voor NHG)

  • Advies en verkoop bij projectontwikkeling

Vermeulen Makelaardij staat daarbij vooral bekend om zijn totaaloplossingen.
 

Makelaardij & Hypotheekadvies in één!

Als u een makelaar wilt inhuren voor de verkoop of aankoop van een woning, dient u met een hypotheekadviseur (zoals De Hypotheker of de Hypotheekshop) in zee te gaan voor de nieuwe hypotheek. Dat is bij Vermeulen Makelaardij niet nodig, want ook deze expertise hebben wij in huis!

Tegen een scherp tarief kunt u bij Vermeulen Finance (onderdeel van Vermeulen Makelaardij) uw hypotheek afsluiten. Annelies de Vos- van de Waeter is erkend hypotheekadviseur, provisievrij en bovenal onafhankelijk. U heeft net zoals de landelijke hypotheekadviseurs keuze uit alle hypotheekverstrekkers (inclusief prijsvechters zoals Argenta), alleen dan goedkoper!

Extra Korting

Besluit u om naast uw NVM aan- of verkoopbegeleiding ook uw hypotheek via Vermeulen Finance af te sluiten? Dan profiteert u ook nog eens van een extra korting. 

Klantwaardering van 8,8

Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Daarom staat klanttevredenheid bij ons op #1. Lees hier wat anderen van ons vinden.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet. Kom langs in Terneuzen, bel ons op 0115 69 40 90 of vul onderstaand formulier in. Wij horen graag van u!

Vermeulen Makelaardij & Finance, Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen, Huis te koop, woning verkopen, hypotheken, hoeveel kan ik lenen?

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring